“Welkom op de website van de Familiekamer, specialist in familie- en erfrecht”

Uw familierecht advocaat en mediator in de omgeving Leiden – Zoeterwoude – Den Haag

Welkom bij de Familiekamer Advocaten & Mediators, de familierecht advocaat en mediator in de regio Leiden en omstreken! Ons kantoor is gevestigd in Zoeterwoude met een spreeklocatie in Leiden.

Wij zijn op zoek naar een ervaren advocaat familierecht

Ben jij een ervaren familierecht advocaat die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Wij werken binnen een hecht team, zijn ambitieus, maar maken ook tijd voor gezelligheid en ontspanning. Herken je jezelf hierin en ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Neem dan contact met ons op!

Familierecht in de brede zin

We zijn gespecialiseerd in het familierecht in brede zin. Wij kunnen je adviseren en bijstaan bij onder andere (internationale) echtscheidingen, bij scheiden na samenwoning, bij het aangaan of afwikkelen van huwelijkse voorwaarden, bij het berekenen van kinder- en partneralimentatie, bij vragen over gezag & omgang, adoptie, afstamming en uiteraard ook in kwesties die gaan over het erfrecht.

Advies en bijstand

Ga je scheiden/ uit elkaar of is er een erfenis opengevallen, dan kan je bij ons terecht voor gedegen advies en de juiste rechtsbijstand. Wij kunnen je als advocaat bijstaan, maar wellicht heb je meer behoefte aan een (vFAS) mediator of een collaborative divorce advocaat (ook wel ‘overlegadvocaat’ genoemd).

Kennismaken?

Wij werken vanuit Zoeterwoude, maar hebben ook een spreeklocatie in Leiden. Je kunt op deze locaties een afspraak met één van onze advocaten en mediators inplannen. Een eerste kennismaking voor de duur van een half uur is kosteloos. Je kunt een afspraak maken via 071-5126050 of via secretariaat@defamiliekamer.nl. Geef in geval van een e-mail dan aan: advocaat / mediator Zoeterwoude of advocaat / mediator Leiden.

Nieuws

Column Leids Nieuwsblad september

Voor het Leids Nieuwsblad van deze week heeft Manon een column geschreven over de vraag “Waarom wil je met me trouwen?”.

Column Leids Nieuwsblad augustus

Voor het Leids Nieuwsblad dat vandaag is verschenen heeft Manon een column geschreven over het ‘hoogseizoen’.

Column Leids Nieuwsblad juli

Voor het Leids Nieuwsblad dat vandaag is verschenen heeft Manon een column geschreven over wat te doen met de honden.

Meer nieuws