Welkom bij de Familiekamer Advocaten & Mediators

De Familiekamer, de familierecht advocaat en mediator in de regio Leiden en omstreken! Ons kantoor is gevestigd op een steenworp afstand van Leiden en desgewenst beschikbaar voor afspraken op locatie (in onder andere Noordwijk, Rijnsburg, Voorschoten, Leiderdorp en Den Haag).

Familierecht in de brede zin

We zijn gespecialiseerd in het familierecht in brede zin. Daaronder vallen de onderwerpen: (internationale) echtscheiding, mediation, verbreking samenwoning, huwelijkse voorwaarden, alimentatie, gezag, omgang, kinderalimentatie, adoptie, afstamming en erfrecht.

Advies en bijstand

Gaat u scheiden/gaat u uit elkaar of heeft u een erfenis te verdelen, dan kunt u dus bij ons terecht voor gedegen advies en de juiste rechtsbijstand. Wij kunnen u als advocaat bijstaan, maar wellicht heeft u meer behoefte aan een (vFAS) mediator of een collaborative divorce advocaat, waarbij de afwikkeling in overleg met elkaar tot stand komt. U kunt altijd terecht voor een gratis kennismaking. Dat is ook in de avond mogelijk, bij ons op kantoor of op een locatie bij u in de buurt.

Nieuws

Als je bij mij weggaat, mag ik dan met je mee?

Hoe mooi deze tekst van Acda en de Munnik ook is, het idee van een scheiding is toch echt dat je partner niet met je meegaat. Om hiervoor te zorgen, is een duidelijke scheidingsmelding van belang. Wat is het juiste moment en de juiste manier om zulk vervelend nieuws te brengen?  Lees meer

Is het over?

Boudewijn die voor de zoveelste keer vreemdgaat; David die het nooit goed kan doen bij zijn vrouw; en Joris, die zijn vriendin niet meer herkent na vele Ivf-behandelingen. De scheidingen in de Nederlandse televisieserie ‘Divorce’ zijn uit het echte leven gegrepen. Wat zijn eigenlijk de meest voorkomende redenen voor een scheiding? En hoe weet je zelf dat je een huwelijk of partnerschap definitief wilt beëindigen?  Lees meer

Meer nieuws

Verder-online.nl nieuws