Manon Renken

Advocaat & Mediator
  • T. +31 (0)71 512 60 50 / +31 (0)6 42 62 40 20
  • E. renken@defamiliekamer.nl
  • LinkedIn profiel

Al tijdens haar studie aan de Universiteit Leiden had Manon een duidelijke voorkeur voor familie- en jeugdrecht. Vanwege de vele familierechtvakken koos ze voor Notarieel recht en werkte ze na haar studie in anderhalf jaar als kandidaat-notaris bij een Haags kantoor op de sectie familierecht. Daarna maakte ze de stap naar de advocatuur en koos ze voor een klein advocatenkantoor in Rotterdam. In 2004 begon Manon bij TeekensKarstens in Leiden, waar zij leiding gaf aan de familierechtsectie. Vanaf 2009 is zij haar eigen kantoor gestart, nu bekend onder de naam de Familiekamer Advocaten & Mediators.

Lees meer

Pauline Burger

Advocaat & Mediator
  • T. +31 (0)71 512 60 50 / +31 (0)6 51 04 70 19
  • E. burger@defamiliekamer.nl
  • LinkedIn profiel

Evenals bij Manon was er bij Pauline al tijdens haar studie aan de Universiteit Leiden sprake van een bijzondere interesse voor het personen- en familierecht. Na een stage te hebben gelopen bij de rechtbank Den Haag op de afdeling Familie (destijds ook Jeugd), is Pauline tot aan haar afstuderen als buitengriffier aan de rechtbank verbonden geweest.

Lees meer

Laurette de Jong

Advocaat

Laurette studeerde Rechten aan de Universiteit Leiden, waar zij, naast haar Bachelor, in maart 2016 en juni 2017 respectievelijk haar masters Jeugdrecht en Arbeidsrecht heeft afgerond.

Op het moment dat Laurette begon aan haar Bachelor, wist zij eigenlijk vrijwel zeker dat zij iets voor kinderen wilde betekenen. Kinderen vormen een kwetsbare groep in de samenleving, doordat zij in een afhankelijke positie verkeren en doorgaans minder kennis hebben van hun rechten en daardoor minder kansen hebben om voor hun rechten op te komen.

Lees meer

Ellen Heemskerk-van Dam

Officemanager

Ellen is sinds juni 2013 werkzaam bij de Familiekamer. Na haar opleiding heeft zij als secretaresse gewerkt bij een adviesbureau en van daaruit heeft zij de stap gemaakt naar een advocatenkantoor, waarbij zij advocaten werkzaam op diverse rechtsgebieden heeft ondersteund. Haar interesse in het familierecht is daarbij steeds verder gegroeid, waarna zij in 2013 de overstap heeft gemaakt naar ons kantoor. Vanuit haar secretariële functie is zij doorgegroeid tot officemanager.

Lees meer

Esther de Mos

Secretaresse
  • T. +31 (0)71 512 60 50
  • E. secretariaat@defamiliekamer.nl

Esther is sinds januari 2015 werkzaam bij de Familiekamer. Hiervoor is zij een lange periode als secretaresse werkzaam geweest bij een accountantskantoor. Echter in het verleden heeft zij ook als secretaresse gewerkt bij een advocatenkantoor op het arbeidsrechtelijk gebied en familierecht leek haar weer een nieuwe interessante uitdaging.

Lees meer