Home » Nieuws

“De advocaten van de Familiekamer houden scherp de ontwikkelingen en nieuwsberichten in de gaten. Hiervan maken wij een selectie en een samenvatting om u op de hoogte te houden van het meest relevante nieuws.”

22 sep
2023

Column Leids Nieuwsblad september

Voor het Leids Nieuwsblad van deze week heeft Manon een column geschreven over de vraag “Waarom wil je met me trouwen?”.

17 aug
2023

Column Leids Nieuwsblad augustus

Voor het Leids Nieuwsblad dat vandaag is verschenen heeft Manon een column geschreven over het ‘hoogseizoen’.

13 jul
2023

Column Leids Nieuwsblad juli

Voor het Leids Nieuwsblad dat vandaag is verschenen heeft Manon een column geschreven over wat te doen met de honden.

8 jun
2023

Column juni Leids Nieuwsblad

Een nieuwe column in het Leids Nieuwsblad van vandaag, geschreven door Manon, over een thema van het personen- en familierecht en erfrecht. Een kijkje in het leven van Manon en haar praktijk.

5 jun
2023

Jurering Familiekamer Kunstprijs 2023

Vanmorgen hebben juryleden Nicole Roepers en Ralf Kokke goed gekeken naar alle werken, die door curator Maurice Braspenning prachtig zijn geïnstalleerd. Volgende week zal ook jurylid Laura Stamps alle kunstwerken bekijken, waarna de jury zich zal gaan beraden over de winnaar van deze editie.

22 mei
2023

Voorstellen: kunstenares Sophie Steengracht

De tweede kunstenares die wordt voorgesteld, is Sohpie Steengracht. Haar werken en die van Lotte Wieringa, Marjolein van Haasteren, Hans de Bruijn en Keetje Mans zijn te bezichtigen tijdens de opening op 23 juni a.s. en de weken daarna tijdens de expositie.

22 mei
2023

Voorstellen: kunstenares Lotte Wieringa

De derde kunstenares is Lotte Wieringa. Lees hieronder wat curator Maurice Braspenning vertelt over haar werk. Te bezichtigen tijdens de opening op 23 juni a.s. en de weken daarna op afspraak, welkom!

9 mei
2023

Voorstellen: kunstenares Keetje Mans

Ook dit jaar zal de Familiekamer Kunstprijs plaatsvinden! De opening van de expositie en uitreiking van de prijs vindt plaats op vrijdag 23 juni a.s. Een van de genomineerden is Keetje Mans.