Home » Onze mensen

“Ons team bestaat uit betrokken specialisten die je professioneel terzijde staan”

Onze mensen

Manon Renken

Advocaat & Mediator

  • +31 (0)71 512 60 50 / +31 (0)6 42 62 40 20
  • renken@defamiliekamer.nl
  • LinkedIn profiel

Al tijdens haar studie aan de Universiteit Leiden had Manon een duidelijke voorkeur voor familie- en jeugdrecht. Vanwege de vele familierechtvakken koos ze voor de studierichting notarieel recht en werkte ze na haar studie anderhalf jaar als kandidaat-notaris bij een Haags kantoor op de sectie familierecht. Daarna maakte ze de overstap naar de advocatuur en koos ze voor een klein advocatenkantoor in Rotterdam. In 2004 begon Manon bij TeekensKarstens in Leiden, waar zij later leiding gaf aan de familierechtsectie.

Lees meer

Laurette de Jong

Advocaat

Laurette studeerde Rechten aan de Universiteit Leiden, waar zij, naast haar Bachelor, ook haar masters Jeugdrecht en Arbeidsrecht heeft afgerond. Inmiddels is Laurette vanaf februari 2017 verbonden aan De Familiekamer; eerst als ondersteuner (juridisch secretaresse en juridisch medewerker) en vanaf februari 2018 als advocaat. 

Lees meer

Nadia Bosma

Juridisch medewerkster

Nadia is sinds september 2023 verbonden aan de Familiekamer als juridisch medewerkster. Voordat zij als juridisch medewerkster in dienst trad, studeerde zij Rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Nadia deed zowel een bachelor als een master Rechten in Amsterdam, met een accent op onder andere het personen- en familierecht.  

Lees meer

Ellen Heemskerk-van Dam

Ellen Heemskerk-van Dam

Officemanager

Ellen is sinds juni 2013 werkzaam bij de Familiekamer. Na haar opleiding heeft zij als secretaresse gewerkt bij een adviesbureau en van daaruit heeft zij de stap gemaakt naar een advocatenkantoor, waarbij zij advocaten werkzaam op diverse rechtsgebieden heeft ondersteund. Haar interesse in het familierecht is daarbij steeds verder gegroeid, waarna zij in 2013 de overstap heeft gemaakt naar ons kantoor. Vanuit haar secretariële functie is zij doorgegroeid tot officemanager.

Lees meer

Esther de Mos

Secretaresse

  • +31 (0)71 512 60 50
  • secretariaat@defamiliekamer.nl

Esther is sinds januari 2015 werkzaam bij de Familiekamer. Hiervoor is zij een lange periode als secretaresse werkzaam geweest bij een accountantskantoor. Echter in het verleden heeft zij ook als secretaresse gewerkt bij een advocatenkantoor op het arbeidsrechtelijk gebied en familierecht leek haar weer een nieuwe interessante uitdaging.

Lees meer