Home » Familiekamer Kunstprijs 2023

“De Familiekamer Advocaten & Mediators organiseert periodiek de FamiliekamerKunstprijs”

Kunst

Familiekamer Kunstprijs 2023

Ook dit jaar zal er met het werk van genomineerde kunstenaars een expositie worden georganiseerd. Op vrijdag 23 juni 2023 zal deze expositie door de directeur van Museum De Lakenhal, Tanja Elstgeest, worden geopend en zal de winnaar van de Familiekamer Kunstprijs 2023 bekend worden gemaakt.

De genomineerden voor deze editie van de Kunstprijs zijn Sophie Steengracht, Lotte Wieringa, Marjolein van Haasteren, Hans de Bruijn en Keetje Mans. Kunstenaar Maurice Braspenning is de curator.

Jury

De winnaar zal worden bepaald door een jury, bestaande uit Nicole Roepers, conservator actuele kunst van museum De Lakenhal, Laura Stamps, conservator moderne en hedendaagse kunst van het Kunstmuseum Den Haag en de winnaar van vorig jaar, Ralf Kokke.

Winnaar

De winnaar van de Familiekamer Kunstprijs 2023 zal een geldbedrag van € 1.500,- ontvangen en een deskundig juryrapport.

Expositie

Na de opening op vrijdag 23 juni a.s. zal de expositie een aantal weekenden worden opengesteld en door de week op afspraak. In de afgelopen jaren was er grote belangstelling voor de prijsuitreiking en werd de opening in de weken na de uitreiking door veel mensen bezocht. Neem hiervoor contact met ons op.