Home » Onze mensen » Pauline Burger

“Ons team bestaat uit betrokken specialisten die u professioneel terzijde staan”

Onze mensen


Pauline Burger

Pauline Burger

Advocaat & Mediator

  • T. +31 (0)71 512 60 50 / +31 (0)6 51 04 70 19
  • E. burger@defamiliekamer.nl
  • LinkedIn profiel

Evenals bij Manon was er bij Pauline al tijdens haar studie aan de Universiteit Leiden sprake van een bijzondere interesse voor het personen- en familierecht. Na een stage te hebben gelopen bij de rechtbank Den Haag op de afdeling Familie (destijds ook Jeugd), is Pauline tot aan haar afstuderen als buitengriffier aan de rechtbank verbonden geweest.

Na haar studie heeft zij 10 jaar gewerkt bij RWV Advocaten in Leiden om daarna de overstap te maken naar (voormalig) Krans & Van Hilten Advocaten. Bij dit kantoor bouwde zij onder meer een internationale expat praktijk op. Per 1 oktober 2018 is zij als partner verbonden aan de Familiekamer Advocaten & Mediators.

Pauline is naast advocaat ook mediator en lid van de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators).

Door haar internationale achtergrond, zowel privé als zakelijk, is zij het Engels uitstekend machtig en kunnen cliënten haar ook in het Frans benaderen.

Pauline geeft er altijd de voorkeur aan om te proberen bestaande geschillen in onderling overleg op te lossen, zeker als er kinderen bij zijn betrokken. Indien dat niet mogelijk blijkt, schuwt zij de rechtbank niet.

Pauline houdt van lezen, sporten en kunst en cultuur.

Terug